skip to Main Content

Van ontwerp tot montage van hekwerken

Door de jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we elk idee verwezenlijken tot een bijzonder resultaat. Het advies, de tekening, productie en montage gebeurt bij Van Rooijen in huis en zorgt voor efficiënte verwerking en een hoge kwaliteit.

Advies

Onze vakmensen geven u graag een advies – passend bij uw object, ruimte, woning of bedrijf. Wij geven vrijblijvend suggesties passend bij uw stijl en wensen. Van functionele hekken of afrasteringen tot mooie design hekwerken en poorten op maat.

Tekening & ontwerp

Met onze moderne software zetten wij een idee om in een tekening – passend bij uw wensen en voorkeuren. Samen met de opdrachtgever of architect verfijnen we het ontwerp tot een definitieve productietekening.

Productie

In onze werkplaats produceren we met de modernste machines alle vormen en maten van hekwerken. Door automatisering en handwerk garanderen wij maatvastheid, constante kwaliteit en efficiënte productie.

Oppervlaktebehandeling

Met een oppervlaktebehandeling (het verzinken en poedercoaten) wordt de levensduur langer gegarandeerd voorkomen. Door staal thermisch te verzinken, wordt het slijtvast en bestand tegen mechanische belastingen. Ook voorkomt het roest. Met ons coatingssysteem geven we optimale bescherming (epoxylaag) tegen weersinvloeden. Een polyester toplaag in elke gewenste kleur behoudt glans en frisse uitstraling.

Montage

Volgens een afgesproken planning monteren wij onze producten op elke gewenste locatie. Onze monteurs voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften en arbo-eisen. Ook zorgen wij indien nodig voor het inhuren van kranen of hoogwerkers. Wij werken conform de Metaalunie voorwaarden.

Duurzaam ondernemen

Alle activiteiten en werkzaamheden binnen Van Rooijen richten zich op het beheersen en terugdringen van milieubelasting. Samen met onze leveranciers en partners zoeken wij continue naar maatschappelijke en duurzame oplossingen voor onze producten. Dit bewijst ook de certificaten die wij als bedrijf hebben en de zonnepanelen op ons dak.