skip to Main Content

Denk je met de klant mee en zoek je naar de beste oplossing voor de vraag? Denk je commercieel? Ben je niet alleen resultaatgericht, maar ook klantgericht? Ben jij overtuigend, representatief en heb je ervaring als verkoper buitendienst? Ben je gedreven, voel je je verantwoordelijk voor je werk? Heb je kennis van en ervaring met hekwerken? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn een familiebedrijf, dat zich in de afgelopen 60 jaar heeft ontwikkeld tot een toonaangevend hekwerkproducent. Samen met ons zusterbedrijf Sesam Toegangssystemen verzorgen wij het complete product. Van Rooijen Hekwerken ontwerpt, produceert en plaatst hekwerken in alle soorten en maten. Alle werkzaamheden worden in eigen huis verzorgd. Sesam Toegangssystemen automatiseert nieuwe en bestaande poorten.

De functie:
Je verkoopt hekwerken.
Dat doe je door pro-actief prospects te benaderen, maar ook door contact op te nemen met diegenen die ons bedrijf zelf benaderen. Ons klantenbestand is zeer divers en bestaat uit particulieren, bedrijven, gemeenten, hoveniers, sportverenigingen, scholen enz.
Na afloop van het contact met de (potentiële) klant maak je een calculatie en stel je een offerte op. Je zorgt voor opvolging van de offerte. Je onderhoudt ook contact met de klant tijdens de rest van het proces. Pas als het hekwerk is opgeleverd en de klant tevreden is, ben jij tevreden! Je realiseert je dat tevreden klanten de beste reclame zijn voor een bedrijf, en jij doet er alles aan om

Een deel van de tijd ben je buiten, op bezoek bij onze klanten. Maar een ander deel van je tijd ben je op ons kantoor in Voorhout. Je overlegt dan met je collega’s, maakt je administratie in orde of hebt afspraken met potentiële klanten in onze showroom.

Je werkt nauw samen met je collega’s. Niet alleen met de directeur, je collega-verkoper en de commercieel medewerker binnendienst, maar ook met de tekenaars, de werkvoorbereiders, de lasser/constructeurs en de andere collega’s heb je veel contact. Dat komt omdat we een kleine, platte organisatie zijn.

Het aanbod:
Wij vragen veel van je. Daarom doen wij jou, als we met jou in zee gaan, een mooi aanbod. Natuurlijk krijg je een passend salaris en alles wat nodig is om je werk goed te kunnen doen. Denk aan een goede werkplek op kantoor, een laptop, telefoon en auto. We bieden in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd, met de intentie om een langdurige samenwerking aan te gaan.

Jij brengt op jouw beurt mee wat nodig is voor deze functie. Je bent representatief, voelt je op je gemak en communiceert makkelijk op ieder niveau. Natuurlijk heb je een technische en/of commerciële opleiding. Als je aantoonbaar de benodigde kennis hebt opgedaan door ervaring is dat ook voldoende voor ons. Bij voorkeur heb je minimaal 3 jaar ervaring opgedaan in een dergelijke functie.
Rijbewijs B is een absolute must, net als affiniteit met onze producten. Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands, en ook Engels is geen probleem voor je. Je begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om alles vast te leggen in de software en bent daar zeer zorgvuldig in.

Solliciteren kan via Indeed of door te mailen naar hr@vanrooijenhekwerken.nl. Voor meer informatie mag je ook bellen naar onze directeur, Pieter Wesseling.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.