skip to Main Content

In 60 jaar tijd is Van Rooijen uitgegroeid van hoefsmid tot exclusieve hekwerkproducent. Anno 2021 is Van Rooijen een toonaangevende producent met alle expertise in huis, van ontwerp tot productie en montage. Hierdoor is geen uitdaging voor ons te groot!

Onze missie is “Van Rooijen Hekwerken brengt veiligheid en uitstraling samen”.

Binnen de organisatie is altijd ruimte voor verbetering waardoor ook jouw kritische blik en initiatieven enorm op prijs worden gesteld.

We zijn gevestigd op de grens van Voorhout en Noordwijkerhout in een pand waar alles voorhanden is om professioneel te kunnen werken. De ongeveer 30 huidige medewerkers werken vanuit deze productiehal en kantoor samen om de mooiste hekken af te kunnen leveren voor onze klanten.

Van Rooijen heeft ambitieuze doelstellingen en groeit. We werken met de nieuwste technieken en machines en zijn volop in ontwikkeling. Help jij mee om de ambities te verwezenlijken?

Door onze groei en ambities hebben wij een vacature voor een

Technisch Tekenaar

(38 uur)

Wat is de uitdaging?

Als technisch tekenaar bij Van Rooijen Hekwerken ben je een onmisbare schakel binnen de organisatie. Je vertaalt de wensen van de klant in een tekening. Na goedkeuring van de klant zorg je ervoor dat de tekening onze werkplaats in kan waarna de mooiste poorten en hekwerken geproduceerd worden.

Wat bied jij?

  • Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding met raakvlakken in de techniek
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Je kunt goed overweg met AutoCAD
  • Als je ervaring hebt met SolidWorks is dat een pré

Een greep uit jouw taken:

  • Tekeningen maken op basis van meetgegevens
  • Tekeningen ter goedkeuring naar de klant sturen en overleg met de klant
  • Tekeningen omzetten naar werkplaatstekeningen en montagetekeningen

Ben je geïnteresseerd?

Neem voor meer informatie contact op met Pieter Wesseling, of solliciteer direct door je cv en motivatie te mailen naar hr@vanrooijenhekwerken.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.