skip to Main Content

technisch tekenaar van hekwerken

(38 uur)

AutoCad heeft geen geheimen voor jou. Je collega-tekenaar helpt je om snel ingewerkt te raken.

Jij vertaalt de wensen van onze klanten in een tekening, op basis van de meting die een collega heeft uitgevoerd. Je overlegt met de klant en na diens goedkeuring zorg je ervoor dat de tekening wordt omgezet in werkplaatstekeningen en montagetekeningen. Jouw werk kan dan onze werkplaats in, waarna de mooiste poorten en hekwerken geproduceerd worden. Jij bent dan ook een onmisbare schakel binnen onze organisatie!

Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding in een technische richting, waardoor je goed begrijpt waar de uitdagingen en mogelijkheden van onze specifieke branche liggen. Ook als je je kennis in de praktijk van bijvoorbeeld een werkplaats hebt opgedaan, nodigen we je uit om te reageren.

Je hebt oog voor kwaliteit, bent stressbestendig, voelt je verantwoordelijk voor je werk en zoekt altijd naar de oplossing. Als je naast AutoCad ook ervaring hebt met SolidWorks is dat een pré. Tot slot beheers je de Nederlandse taal.

Wij vragen veel van jou, en zetten daar een mooi aanbod tegenover. Ons kantoor en werkplaats zijn gevestigd in Voorhout, tegen de grens met Noordwijkerhout. Buslijn 57 stopt voor de deur.

Je werkt in ons pas verbouwde kantoor op een vaste werkplek, in een team van ervaren en leuke collega’s. Dit zijn zowel de medewerkers van Van Rooijen Hekwerken als van ons zusterbedrijf Sesam Toegangssystemen. Lunchen doen we zo veel mogelijk samen in de gezellige kantine. Wij bieden je ruimte voor ontwikkeling en groei. In eerste instantie bieden we een contract voor 7 maanden, met de intentie om daarna langdurig samen te werken. De arbeidsvoorwaarden worden vastgesteld volgens de cao Metaalbewerkingsbedrijf, en onze salarissen liggen hoger dan het loongebouw van de cao.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteren kan via Indeed of door te mailen naar hr@vanrooijenhekwerken.nl. Voor meer informatie mag je ook bellen naar onze directeur, Pieter Wesseling.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij zijn een familiebedrijf, dat zich in de afgelopen 60 jaar heeft ontwikkeld tot een toonaangevend hekwerkproducent. Samen met ons zusterbedrijf Sesam Toegangssystemen verzorgen wij het complete product. Van Rooijen Hekwerken ontwerpt, produceert en plaatst hekwerken in alle soorten en maten. Alle werkzaamheden worden in eigen huis verzorgd. Sesam Toegangssystemen automatiseert nieuwe en bestaande poorten.