skip to Main Content

(38 uur)

Ben jij de vakman of vakvrouw die wij zoeken? Kijk dan naar ons aanbod!

Door de groei die wij meemaken zijn we op zoek naar medewerkers die met ons mee willen groeien.

Jij bent een uitstekend lasser (MIG/MAG) en beheerst Nederlands in woord en geschrift. Je kunt werktekeningen lezen, zelfstandig werken en hebt oog voor kwaliteit.
Je maakt in deze functie de mooiste poorten en hekwerken, op basis van de tekeningen die door je collega’s worden gemaakt. Je gaat lassen en constructies samenstellen. Je gebruikt hierbij verschillende vormen van metaalbewerking. Natuurlijk word je door je collega’s ingewerkt tot je een expert bent in onze specifieke branche.

Wij zijn een familiebedrijf, dat zich in de afgelopen 60 jaar heeft ontwikkeld tot een toonaangevend hekwerkproducent. Samen met ons zusterbedrijf Sesam Toegangssystemen verzorgen wij het complete product. Van Rooijen Hekwerken ontwerpt, produceert en plaatst hekwerken in alle soorten en maten. Alle werkzaamheden worden in eigen huis verzorgd. Sesam Toegangssystemen automatiseert nieuwe en bestaande poorten.

Wij vragen veel van jou, en zetten daar een mooi aanbod tegenover. Ons kantoor en werkplaats zijn gevestigd in Voorhout, tegen de grens met Noordwijkerhout. Buslijn 57 stopt voor de deur.

Je werkt in onze goed uitgeruste werkplaats, in een team van ervaren en leuke collega’s. Dit zijn zowel de medewerkers van Van Rooijen Hekwerken als van ons zusterbedrijf Sesam Toegangssystemen. Lunchen doen we zo veel mogelijk samen in de gezellige kantine. Wij bieden je ruimte voor ontwikkeling en groei. In eerste instantie bieden we een contract voor 7 maanden, met de intentie om daarna langdurig samen te werken. De arbeidsvoorwaarden worden vastgesteld volgens de cao Metaalbewerkingsbedrijf, en onze salarissen liggen hoger dan het loongebouw van de cao.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteren kan via Indeed of door te mailen naar hr@vanrooijenhekwerken.nl. Voor meer informatie mag je ook bellen naar onze directeur, Pieter Wesseling.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.