skip to Main Content

Ben jij handig? Wij zoeken een hekwerkmonteur, lees snel verder!

Wij zijn een familiebedrijf, dat zich in de afgelopen 60 jaar heeft ontwikkeld tot een toonaangevend hekwerkproducent. Samen met ons zusterbedrijf Sesam Toegangssystemen verzorgen wij het complete product. Van Rooijen Hekwerken ontwerpt, produceert en plaatst hekwerken in alle soorten en maten. Alle werkzaamheden worden in eigen huis verzorgd. Sesam Toegangssystemen automatiseert nieuwe en bestaande poorten.

Heb jij technisch inzicht? Werk je nauwkeurig en kun jij kleine problemen zelfstandig oplossen? Ben je in staat om het hele jaar door buiten te werken en soms zwaar werk te doen? Heb je VCA en minimaal rijbewijs B, of ben je bereid om dat te halen?

Natuurlijk pak je ’s ochtends eerst een bak koffie, en daarna ga je met je vaste collega naar de eerste klus van de dag. Soms plaats je tientallen meters gaashekwerk, soms monteer je een hekwerk met poort dat je collega’s in de werkplaats volledig naar de wensen van de klant hebben geproduceerd. Het ene moment ben je bezig bij een rijtjeshuis, het volgende bij een ambassade of een sportveld. Je bent altijd correct naar de klant en gaat netjes om met het gereedschap. Je bent pas tevreden als de klant dat is.

Wij vragen veel van je. Daarom doen wij jou, als we met jou in zee gaan, een mooi aanbod. Onze lonen liggen hoger dan de cao (Metaalbewerkingsbedrijf) voorschrijft. We bieden in eerste instantie een contract voor 7 maanden, maar we zoeken iemand die lang met ons wil en kan samenwerken. Als blijkt dat je goed bent in je werk, kunnen we verder praten over de mogelijkheid om door te groeien naar voorman.

Solliciteren kan via Indeed of door te mailen naar hr@vanrooijenhekwerken.nl. Voor meer informatie mag je ook bellen naar onze directeur, Pieter Wesseling.