skip to Main Content

(beginnend/gevorderd, 38 uur)

Ben jij onze nieuwe collega, die onze klanten veiligheid en comfort brengt?

We bieden je een afwisselende baan, waarin je over het algemeen zelfstandig met je eigen service bus op pad gaat. Indien nodig leiden we je (intern) verder op tot specialist op het gebied van elektrotechnische toegangssystemen.

Je plaatst en installeert nieuwe systemen, lost storingen op en onderhoudt geautomatiseerde poorten. Je bent service bewust en lost problemen zelfstandig op. Na ieder klantbezoek verwerk je op je tablet wat je hebt gedaan.

Je bent je ervan bewust dat je het visitekaartje van ons bedrijf bent en je gedraagt je daarnaar.

Je hebt een MBO niveau 2 of 3 opleiding (Elektrotechniek) of je hebt kennis en ervaring op dat niveau. Rijbewijs B en beheersing van de Nederlandse taal zijn een must. Je bent in het bezit van VCA of je bent bereid dat te halen.

De juiste kandidaat doen wij een mooi aanbod. In eerste instantie voor de duur van 7 maanden, maar we hebben de intentie om een lange samenwerking aan te gaan. We bieden je ruimte voor ontwikkeling en groei.

We hebben goede koffie, 2 keer per week vers fruit en in de kantine kun je proberen of je een “180” kunt gooien op het dartbord. Wij vallen onder de cao Technisch Installatiebedrijf, wat onder andere inhoudt dat wij 25 vrije dagen en 13 ADV dagen (op basis van een fulltime dienstverband) en deelname in het pensioenfonds PMT bieden. Onze salarissen liggen hoger dan het loongebouw van de cao aangeeft.

Als jij een goed idee hebt, horen we het graag. We zijn namelijk volop in ontwikkeling en streven continu naar verbetering, niet alleen binnen het gebied van hekken, poorten en automatisering daarvan, maar vooral als het gaat om onze medewerkers.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteren kan via Indeed of door te mailen naar hr@vanrooijenhekwerken.nl. Voor meer informatie mag je ook bellen naar onze directeur, Pieter Wesseling.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.