skip to Main Content

Samen met onze leveranciers en partners zoeken wij continue naar maatschappelijke en duurzame oplossingen voor onze producten. Daarom zijn wij aangesloten bij onderstaande organisaties en zorgen wij voor de juiste certificaten om veilig en duurzaam te ondernemen.

Nederlands Hekwerk Industrie (NHI)

De Nederlandse Hekwerk Industrie is de brancheorganisatie van ondernemers in de hekwerkbranche. NHI heeft als doel de kwaliteit en veiligheid van hekken en poorten naar de markt toe te garanderen en de aansprakelijkheid voor de eigenaar/gebruiker en de leverancier van een poort zo veel mogelijk te verkleinen.

Hekmerk

Sinds 2009 dragen wij als één van de eersten het keurmerk “Hekmerk”. Hekmerk is een door de Nederlandse Hekwerk Industrie (NHI) geïnitieerd keurmerk dat zichtbaar maakt welke producten en bedrijven voldoen aan de Europese wetten, regels en veiligheidsnormen op het gebied van hekwerk en poorten. Hekmerk biedt u ook de zekerheid van specialistische vakkennis, hoogwaardige kwaliteit en professionele dienstverlening rondom de aanschaf van uw hekwerk.

VCA (VGM Checklist Aannemers)

VCA is een veelzijdig en compleet programma waarvoor wij getoetst en gecertificeerd worden op ons VGM-beheersysteem (VGM is Veiligheid, Gezondheid, Milieu). De medewerkers van Van Rooijen Hekwerken voldoen aan de strenge VCA-norm, waarbij wij volgens een verantwoorde en veilige procedure onze producten plaatsen op verschillende locaties.

Koninklijke Metaalunie

Van Rooijen Hekwerken is lid van de Koninklijke Metaalunie. Metaalunie staat garant voor een brede expertise, kennis van de branche en biedt een concrete, resultaatgerichte aanpak. Metaalunie is met meer dan 13.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf (mkb) in metaal.

Duurzaam ondernemen

Alle activiteiten en werkzaamheden binnen Van Rooijen richten zich op het beheersen en terugdringen van milieubelasting. Samen met onze leveranciers en partners zoeken wij continue naar maatschappelijke en duurzame oplossingen voor onze producten. Dit bewijst ook de certificaten die wij als bedrijf hebben en de zonnepanelen op ons dak.